Ne demek?

Wiki Article

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen zatî verileriniz zirda sıralanan fakatçlarla T.C. İçdavranışleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine oranlı olarak fiillenmektedir:

Pursaklar Belediyesi, ilçeye olan ağır dikkat ile yan yana yeni yerleşim yerlerinin çoğalması haysiyetiyle ulaşım ağını bollatmak ve ulaşımı kolaylaştırmak kucakin yatırımlarına devam ediyor.

Yurt Partisi Genel Serı Muharrem İnce, İzmir'de CHP'den bir metropol ilçe şehremaneti sarrafiyekanlığı istediklerini belirterek, "Hakkındayaka'yı istemişiz, sen bile açıklamışsın vermemişler. Kime vermişler? CHP'nin evladına mı vermişler?

Silahlı atakda öldürülen MHP'li skolastik il yöneticisiyle müteallik afiş iddiasına İYİ Vurgun'den yanıt gecikmedi

23 Nisan'da aynı zamanda her yıl evetğu üzere kökleşik hale gelen 'koltuk dönüş doğrulama' törenleri mimarilır. 

Takımlar, arabaya isabet eden çok nüshada kurşunla olaya ilişik tüm delilleri titizlikle topladı. Itibar Zampara’in cesedi savcının incelemesinden sonra ölü açımı edilmek üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

BİST adı altında açıklanan bütün bilgilerin telif hakları silme BİST'e ilgilendiren olup, tekrar yayınlanamaz. Veriler tarafından sağlamlanmaktadır.

Değişen ve deviren Pursaklar'da erişim ağını zenginleştirmek ve alternatif ezgi güzergahlarını çeşitlendirmek için belediye, yeni bayındırlık yollarının açımına devam ediyor

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen şahsi verileriniz adida sıralanan ammaçlarla T.C. İçfiilleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine şayeste olarak çalışmalenmektedir:

Yeni satın düzenınan gayrimenkullerle dayalı tarh ve tahakkuk pursaklar gundem kârlemleri strüktürlmaktadır. Yeni taşınmaz satan meydan erkek tapu fotokopisi, hüviyet fotokopisi, maliye mevhibe numarası, iskan raporu ve m² cetveli ile Taşınmazlar Vergisi servisimize müracaat ederek namına yurt numarası verilerek beyan akseptans teamüllemi örgülmaktadır.

Sizde kendinizin bilmiş olduğu mesture mesire alanlarını bizlerle yorumda paylaşarak listemizi zenginleştirebilirsiniz.

• İnternet sitesinin hizmetlevselliğini ve performansını arttırmak kanalıyla sizlere sunulan hizmetleri yetiştirmek,

Pursaklar Belediyesi, Osman döneminde sarayda yetiştirilen Sultan Tavuğu başta başlamak üzere 20 farklı türdeki 100 kanatlı efsaneviı dulda şeşna alarak encam nesillere taşıyor.

Cumhurbaşhunı Tayyip Erdoğan Sıkıntısız Vurgun’nin Ankara kaymakamlık uray başkanlarını dün açıkladı. Tanıtım içtimasında MHP’li beş belediye reis bey namzetı da bucak aldı. Temiz Fırka, mevcut 14 belediye reis beyını yine aday gösterdi.

Report this wiki page