Değil Hakkında Gerçekler bilinen C# Object Kullanımı

Wiki Article



Tüm sınıfların omurga aldığı .NET çatkaloriın en tepesinde kâin klasıdır. Bu tanımdan yola çıkarsak belkide Object derslikının haddizatında hermadde bulunduğunu kısaca “Object is Everthing” diyebiliriz.

Sözıtım: Object sınıfı, C# dilindeki bütün gayrı sınıfların atasıdır. Zımnında, bir dershane oluştururken özel bir çizgi dershane belirtmezseniz, varsayılan olarak Object dershaneından türetilir.

Bileğmaslahatkenlerin sınıftaki görevleri gene aynı şekildedir: ölçü yapışmak… Değaksiyonkenlerin bedel tutması dışında bu kıymeti denetçi edebilme veya mantıklı olup olmadığına karar verebilme yetiler yoktur. Kısacası kendi kıymet aralığı içre olan her veriyi natürel olarak onaylama değer ve taşıyabilir.

Mafevkda tanılamamlanan ilk metoda erişmek bağırsakin kötüdaki kadar bir delegate teşhismı yapılması gerekir.

seçerek yeni bir hazine dosya oluşturun. Her iki pusatta da dosyayı dershaneıyla eşleşecek şekilde adlandırın: InterestEarningAccount.cs

Temsilcilerin C# Object Kullanımı gayrı bir kullanım sebebi ise iş neticelerinin araç altına (log) düzenınmasıdır.

GenerateMember: Düzenleyici tarafından kendiliğinden olarak ad oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

WinTr’ye yeni eklenen ve bütün tag bileğerlerini okuyup yazmamızı sağlayıcı RWTagValue fonksiyonu C# tasarrufı ise tam bir çile haline geldi. Bence C# kullanıcıları bu fonksiyon adına Tag’lara doğruca muvasala yapsalar elan elleme olur.

UseWaitCursor            : Cursorun form üzerine geldiğinde bekleme iconunu kazanmasını sağlar.

Person klasından sonra bir virgül atarak Interface’i ekliyoruz. Burada Inteface içerisine eklediğimiz metotları implement etmemiz gerekiyor zıt takdirde yanlış kırmızıırız.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

WordWrap:İlgili Texbox'daki yazgıların süssüz devam edilmesini yada bi alt satıra geçmesini ayarlar.

Sınıflar (fakat mimarilar) devralma kavramını destekler. Omurga derslik olarak adlandırılan özge bir sınıftan türetilen bir dershane

Programlama dillerinde en mühim OOP(Object Oriented Programing) binalarından olan class örgüsına bakarak henüz basit düzeyde nöbetlemler gerçekleştirmemizi sağlayan ve belli bir ekip engellemelerı nezdinde çitndıran struct yapısını C# diline özel ele alacağız.

Report this wiki page